galeries

Galerie Beeldkracht

Torenstraat 6-8
9679 BP Scheemda

Bezoek website

Galerie Beeldkracht vind je in het dorp Scheemda, 40 km ten oosten van de stad Groningen. Ze hebben altijd vrij veel werk van mij in stock. Gaby en Sander Kletter zullen het je graag allemaal laten zien. Op hun website kan je zien welke kunstenaars zij vertegenwoordigen.

Galerie T

Turfkaai 25
4331JV Middelburg

Bezoek website

Galerie T in Middelburg is gevestigd in drie historische panden. Er is een ingang aan de Turfkaai, maar ook op het prachtige oude Vismarktje bevindt zich een toegang. Lia en Bert Hector zullen je met plezier ontvangen en er is altijd veel te zien. Zij wisselen regelmatig de kunstwerken, waardoor er steeds weer andere werken in beeld komen.

Galerie Meander

Arnhemseweg 4
6901 DW Zevenaar

Bezoek website

In Zevenaar, tussen Arnhem en de Duitse grens, beheert Antoinet Van Gaal, samen met haar medewerkers Galerie Meander. De galerie is zeer breed georiënteerd en heeft behalve schilderijen en beelden ook een prachtige collectie glas. Kijk voor openingstijden en meer informatie op hun website.

Galerie Lærken

Bent 2
2391 JJ Hazerzwoude

Hollandsgaard 10
Nykøbing Falster
Denemarken

Bezoek website

In het waterrijke gebied in de buurt van Hazerswoude ligt Galerie Laerken. Ton en Inga Ouwerkerk-Rahbek presenteren daar Deense en Nederlandse kunstenaars. Mede doordat Inga Deense is, hebben ze zowel in Nederland als in Denemarken een galerie.

In een voormalig fabrieksgebouw midden in de stad Nkyøbing op het eiland Falster in Denemarken is de Deense galerie van Inga Rahbek gevestigd. Het gebouw is onder architectuur verbouwd en oogt als een museum. Je vindt daar een prachtige collectie uit het bezit van Inga, naast werk van diverse kunstenaars.