Geloof jij in wonderen?

Ik wel.

D.w.z. niet in dingen die echt onmogelijk zijn, maar laten we zeggen in de huis-, tuin- en keukenwonderen.
Zo loop ik al tijden te tobben met een blessure, of eigenlijk loop ik niet, of nauwelijks, vanwege de pijn. Sinds een paar weken ben ik onder behandeling van een fysiotherapeute. Vorige week had ze me nogal flink aangepakt, met als gevolg dat ik niet kon slapen van de pijn.
Eigenlijk zag ik het een aantal dagen niet meer zo zitten, was lichtelijk wanhopig.
En dan ineens, een week later ga ik voorzichtig boodschappen doen en ja hoor, ik loop zeker een kwartier zonder pijn. Wow, dat voelt dan echt als een wonder!

Herken je dat? Dingen waar je niet op durft te hopen, die je niet verwacht en die dan toch zomaar gebeuren….

Nog zo’n wondertje: Jaren geleden overkwam me, dat ik uit een totaal onverwachte hoek werd uitgenodigd om mee te doen aan een kunstcampagne van een groot verzekeringsbedrijf. Die bestond uit 20 kunstenaars, waaronder bekende namen o.a. Herman Brood, Jan Sierhuis en Astrid Engels. En daar mocht ik tussen als één van de twintig!!! Het heeft mijn kunstloopbaan een enorme boost gegeven en nog steeds voel ik dat als een onverwacht wonder.

Eén antwoord op “Geloof jij in wonderen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*